Witlofsoep met gedroogde Parmaham
Eigenlijk kun je van iedere groente wel een lekkere soep maken. Deze witlofsoep is heerlijk als tussendoortje of bij de lunch. Door de gedroogde Parmaham toe te voegen krijgt de soep een lekkere bite en wordt de smaak wat zouter. Super lekker! Geniet ervan!
Tip: heb je liever een light soepje? Gebruik dan light kookroom en je hebt een lichte en slanke maaltijd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |