Romige aspergesoep
Wat doe je met de schillen van witte asperges? Precies, romige aspergesoep maken. En dat kan met dit heerlijke basisreceptje voor deze soep. Super simpel en zo gedaan. Serveer dit lekkere lentesoepje met stukjes gekookte asperges, blokjes ham en/of een gekookt eitje voor een complete hoofdmaaltijd. Of serveer 'm met een scheutje room als voorgerecht of lunch. Geniet ervan. Bereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 85 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |