Rode vegetarische curry met zoete aardappel
Een heerlijke curry met zoete aardappel, worteltjes en kikkererwten. Dit klinkt al lekker, maar wat deze curry echt speciaal maakt is de toevoeging van, ja echt, pindakaas. Het geeft echt een heerlijke romige, volle smaak en past supergoed bij de zoete aardappel en zoetige wortels. Een beetje curry heeft natuurlijk ook de nodige pit. Deze ook, door de toevoeging van verse gember. En voor dat alles heb je maar één pan nodig. Serveer de curry met lekker wat naanbrood. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |