Pollo alla Parmigiana met spaghetti
Pollo alla Parmigiana, ofwel, kip Paremzaan. Geserveerd met spaghetti. Yum!! Volgens het originele recept voeg je nog mozzarella toe en laat je de kip garen in een tomatensaus. Bij dit recept wordt de tomatensaus door de spaghetti gehusseld en dit samen geserveerd. Zo houdt de kip nog iets van een krokant laagje. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |