Pasta pollo alla parmigiana

Foody Redactie


Pasta is altijd goed! Zo ook deze heerlijke pasta pollo alla parmigiana, oftewel, een pasta met kip en Parmezaan. Een lekker smaakvol pastagerecht en onwijs snel om te maken. Door de Paremzaankruim is de kip goed op smaak waardoor het goed past bij de nootachtige rucola. Serveer met wat gebakken tomaatjes, verse mozzarella en pijnboompitjes en smullen maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Chiara Stolk
  • Ineke Elzendoorn
  • Monique Schouten
  • Kelly Tijsterman
  • Saskia Haveman
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.