Open confituretaart

Open confituretaart


De klassieke open confituretaarten zijn vaak rond en verdeeld in punten. Maar deze rechthoekige open confituretaart mag er zeker ook zijn. Wat betreft het fruit kan je naar hartenlust variëren. Eigenlijk is deze taart lekker met al het fruit! Let er alleen op dat je de taart niet te ver van tevoren afmaakt, het bladerdeeg wordt dan wat zachter. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Jeanette Terpstra