Omelettaart met courgette en aubergine
Deze omelettaart met courgette en aubergine is heerlijk! De omelettaart wordt gemaakt met Perupas aardappelen. Dit is een aardappel met een stevige structuur en verkrijgbaar in verschillende kleuren als dieppaars, oranje of oudroze. Naast dat dit er fantastisch uitziet op je bordje, heeft ook iedere kleur een andere smaak. Mocht je deze aardappels niet kunnen vinden, kun je natuurlijk ook gewone aardappelschijfjes gebruiken. Serveer deze omelettaart als hapje, als hoofdgerecht met een lekkere salade erbij of als lunch. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |