Gevlochten speltbrood met aubergine en mozzarella
Dit gevlochten en gevulde brood is echt perfect om mee te nemen in de picknickmand. Warm is het brood namelijk erg lekker, maar afgekoeld is het misschien wel nog lekkerder. Het brood is gemakkelijk te maken doordat je vers deeg gebruikt en het eindresultaat ziet er prachtig uit. Natuurlijk kun je met de vulling naar hartenlust variëren, het is ook erg lekker met gegrilde courgette en paprika! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |