Notentaart met chocolade
Deze verleidelijke notentaart met chocolade is een traditionele walnoten- of amandeltaart met chocolade, afkomstig uit Capri. Er bestaan allerlei versies van, maar dit gebak zonder bloem bestaat altijd uit kleingesneden of gemalen noten, stijfgeklopt eiwit en dooiers met soms een scheutje likeur. Deze variant bestaat uit gemalen amandelen waardoor hij smeuïg en vol van smaak is. Perfect om te serveren als dessert met een bolletje vanille-ijs.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: ca. 60 min
Dit recept is afkomstig uit het boek 'De Zilveren lepel – Napels en de Amalfikust'
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |