Hartige scones met kaas en bacon
Deze keer geen traditionele scones met clotted cream en lemon curd, maar een hartige variant. Met bacon (of spek) en kaas dit keer. Super gemakkelijk om te maken, lekker én weer eens wat anders dan de 'normale' variant. Warm en vers uit de oven zijn de hartige scones het lekkerste. Perfect om te serveren bij een brunch, lunch, high tea of borrel.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |