Hartige bladerdeeg muffins met pesto en rauwe ham
Deze hartige bladerdeeg muffins met pesto en rauwe ham zijn super eenvoudig en snel om te maken. Perfect om te serveren bij de borrel, brunch en deaal als last minute gerechtje voor wanneer er onverwacht bezoek langskomt. Meer dan vijf minuten aan voorbereidingstijd heb je niet nodig en de oven doet de rest van het werk. Heerlijk toch?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |