Groentebouillon
Groentebouillon is heel gemakkelijk om zelf te maken. Om een lekkere groentebouillon te maken heb je veel heel groenten nodig, denk hierbij aan wilde spinazie, wortelen, en bleekselderij. De groenten stoof je tot ze gaar zijn. Vervolgens voeg je 3 liter water toe en laat dit 20 minuten sudderen. De bouillon is te gebruiken voor bijvoorbeeld soep of risotto en kun je gemakkelijk invriezen. Ideaal!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...
Volg FoodtubeVIDEO: Koekjes bakken | |
VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo... | |
VIDEO: Pistachecake bakken |