Clafoutis met frambozen
Clafoutis is een klassiek Frans gebak wat vaak als dessert wordt gegeten. Het doet een beetje denken aan een pannenkoek, maar dan uit de oven. Meestal maken ze clafoutis met kersen, maar eigenlijk kun je ieder fruit gebruiken dat je lekker vindt. Deze variant is gemaakt met zoete frambozen. Héérlijk! Lekker met een beetje poedersuiker, maar extra fijn met een bolletje ijs ernaast. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |