Kersen clafoutis
Clafoutis is een klassiek Frans dessert, traditioneel gemaakt van kersen. Bij dit gerecht overgiet je de kersen met een beslag van melk, eieren, bloem en suiker. Onwijs simpel om zelf te maken en ook echt heel lekker! Nóg lekkerder is het om de nog lauwwarme clafoutis te serveren als dessert met een bolletje vanille ijs. Klinkt goed toch? Enjoy.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |