Cannelloni met spinazie, oventomaatjes en kip
Iedereen die mij een beetje volgt weet dat ik een glutenallergie heb, en daarom altijd glutenvrij kook. Dit keer vond ik in de webshop van een van mijn favo glutenvrij-winkels een glutenvrije canneloni, en die maakte ik met spinazie, kip en tomaatjes uit de oven. Een stuk lichter dan de met ricotta of geitenkaas gevulde canneloni waar je vaak recepten van vindt, maar daarom niet minder lekker! Een mooi en kleurrijk bordje met lekker veel groente. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |