Camembert in bladerdeeg uit de oven
Deze mooie camenbert in een jasje van bladerdeeg is een super receptje om te maken op een goede borrelavond. Gelukkig is het ook nog eens zo klaar. Serveer de camenbert vrijwel direct uit de oven, want de kaas is het lekkerst als hij heerlijk gesmolten is. En nee dat is inderdaad niet zo heel goed voor de lijn, maar ach, dat moet af en toe ook eens kunnen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |