Broccolitaart
Deze broccolitaart is echt super! Knapperige bladerdeeg in combinatie met gesmolten kaas en verse groente, héérlijk! Het is super gemakkelijk om te maken en eventueel ook handig om overgebleven groenetrestjes in te verwerken. Deze combinatie met broccoli en tomaatjes is simpel, maar daarom niet minder lekker. Less is more. Serveer met een salade en je hebt een top gerechtje. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |