Boerenkool frittata
Dol op boerenkool, maar wil je eens wat anders dan een stamppot? Deze boerenkool frittata is dan zeker een aanrader! Lekker voor bij de lunch, maar ook heerlijk als avondeten met een salade ernaast. Super in combinatie met het zoetige van de wortel en het zoutige van de feta. Serveer met een stuk brood en/of salade en je hebt een topmaaltijd! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |