Frittata met tuinbonen & chorizo
De frittata, oftewel een soort luxe Italiaanse omelet is een echte topper. Lekker om warm, maar ook eigenlijk net zo goed koud te eten. Niet alleen als borrelhap, maar met een grote sla erbij ook uitermate geschikt als lunchhap of avondmaaltje. Eigenlijk is de frittata van alle markten thuis. Zeker als je je beseft dat een frittata zich ook nog eens goed leent voor een kliekjesdag. Het is wederom zo’n gerecht waarin je die halve paprika’s en aangesneden courgettes prima kwijt kan. Kortom, een blijvertje!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |