Bladerdeegtaartjes met ei, spinazie & pancetta

The Lion Cheats – Bladerdeegtaartjes met ei, spinazie & pancetta


Bladerdeegtaartjes zijn heerlijk en daarnaast ook zo ontzettend makkelijk om te maken. Ideaal dus voor als je even zin hebt in iets makkelijks. Het fijne is ook dat je er zo ontzettend makkelijk mee kunt variëren. Heerlijk met geroosterde pompoen & geitenkaas of met geitenkaas & vijgen, maar deze variant met ei, spinazie & pancetta mag er zeker ook zijn. Eet de bladerdeegaartjes met een grote bak sla en smullen maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Esmée Kramer
  • Madieke van der Zee
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Tessa RuigrokvandeWerve
  • Femke Zeilinga
  • Annerieke Westland
  • Maayke Zwijgers
  • Arnella Miedema