Bladerdeegtaartjes met ei, spinazie & pancetta
Bladerdeegtaartjes zijn heerlijk en daarnaast ook zo ontzettend makkelijk om te maken. Ideaal dus voor als je even zin hebt in iets makkelijks. Het fijne is ook dat je er zo ontzettend makkelijk mee kunt variëren. Heerlijk met geroosterde pompoen & geitenkaas of met geitenkaas & vijgen, maar deze variant met ei, spinazie & pancetta mag er zeker ook zijn. Eet de bladerdeegaartjes met een grote bak sla en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |