Bladerdeegtaart met bospeen en pastinaak
Hartige taart, bladerdeegtaart, quiche of galettes. Ze zijn allemaal lekker. Je kunt er allerlei lekkere groenten op kwijt en net als op pizza’s zelf leuke combinaties bedenken. Voor deze bladerdeegtaart met bospeen, pastinaak en gorgonzola, rooster je eerst de groenten op een bakblik met olijfolie, grof zeezout, versgemalen peper en wat tijmtakjes in de oven. Verdeel ze vervolgens mooi in het midden van het bladerdeeg, verdeel de gorgonzola over de groenten en zet de bladerdeegtaart in de oven voor 25 minuten. Serveer eventueel met een salade. Smullen!
Voorbereidingstijd: 20 min | Roosteren: 45 min | Oventijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |