Bladerdeeg kerstboom
Een kerstboom gemaakt van bladerdeeg, met een lekkere homemade pesto als topping, yum! Klinkt goed toch? Een perfect borrelhapje voor kerstavond, maar het is uiteraard ook superlekker bij de kerstbrunch. Het recept is heel simpel, heel erg lekker en het resultaat is groots. Het fijne is dat je dit last minute gemakkelijk kunt klaarmaken. Klinkt goed toch?
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |