Appelpannenkoekjes met rozijnen
Vandaag staan er heerlijk herfstige pannenkoekjes op het menu. Ideaal voor de lunch, maar ook gewoon lekker als tussendoortje. Je maakt deze herfstpannenkoekjes met appeltjes, rozijnen, kaneel en gember. De smaak alleen is al heerlijk, maar die géur is echt het einde! Het recept is voor 1 volwassene en 1 kindje, maar stiekem wil je er gewoon nog veel meer maken voor jezelf alleen. Zo lekker zijn ze dus...
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |