Homemade noten/rozijnen brood

Homemade noten/rozijnen brood


Bij mijn moeder eet ik vaak notenbrood en dat vind ik echt heerlijk. Dus besloot ik om zelf notenbrood met rozijnen te gaan maken! Met een basis van Griekse yoghurt en lekker veel vulling was het eindresultaat om te smullen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Ditteke Hartog
  • Alida Ringenier
  • Seriane
  • Lies Verbeke
  • Maaike Wessels-Breij
  • Carlijn Siersma
  • Milou Desar
  • Tinne Lierman
  • Christianne van Kessel
  • Renate Moerman
Speltbrood met noten en rozijnen
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kwarkbrood met noten en vruchten
 31
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muesli kwarkbollen
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 6
Foody redactieFoody redactie