Abrikozen met bacon en geitenkaas
Abrikozen met bacon en geitenkaas, een topper van een combinatie. Het zoete van de abrikoos is heerlijk in combinatie met het zoutige van de geitenkaas en de bacon. Niet alleen heel lekker, maar ook nog gemakkelijk én snel klaar te maken. Perfect dus. Je kunt deze hapjes zowel warm (lauw) als koud eten. Smullen! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |