Aardappel-preisoep – 30 days of veggies
Een heerlijk winterse aardappel-preisoep. Een perfect alternatief voor de welbekende preisoep. In dit recept wordt er specifiek een vastkokende aardappel gebruikt. De aardappel geeft een stevige en romige structuur aan de soep. Voeg als laatste nog wat ijskruid, bieslook of platte peterselie toe om het geheel nog wat kleur en extra smaak te geven. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |