Roergebakken choisam met oestersaus
Wellicht ben je niet bekent met choisam. Choisam is het broertje van de paksoi. Hij heeft echter iets meer pit en is iets vezeliger dan de paksoi. Choisam is soms ook verkrijgbaar onder andere namen, zoals: choy som, tsoi sim, brassica parachinensis en Chinese bloemkool. Desalniettemin kun je prima paksoi gebruiken voor dit recept als je geen choisam kan krijgen. De roergebakken choisam met oestersaus is een erg lekker bijgerecht bij oosterse gerechten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |