Oosterse kip en papillote
En papillote koken is een niet vaak gebruikte kooktechniek in Nederlandse thuiskeukens. Zonde eigenlijk, want het is simpel en erg gezond. En papillote koken wil zeggen dat je gerechten klaarstoomt in de oven in een pakketje van bakpapier. De oven en de stoom doen zijn werk en hierdoor is het gebruik van olie of boter onnodig. Op deze manier gaan er geen smaken verloren en blijft de kip lekker mals en sappig. Simpel, snel en erg gezond! Beter kan niet toch? Serveer met een mihoen, rijst of een lekkere frisse salade. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |