Oosterse gehaktballetjes met ketjapsaus
Deze gehaktballetjes in ketjapsaus zijn heerlijk bij een Oosterse rijsttafel, maar ook super om te serveren als borrelhapje. De gehaktballetjes zijn lichtpittig door de toevoeging van gember en wat sambal en wat sambal. Serveer de gehaktballetjes met wat sesamzaadjes en wat kroepoek. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |