Mexicaanse Kapsalon
Kapsalon is een grote caloriebom en eigenlijk niets meer dan een laag friet met daarop shoarma en kaas. Met dit recept maak je een Mexicaanse versie van kapsalon. Lekker met tortillachips in plaats van friet, gehakt in plaats van shoarma, gesmolten kaas, zure room en tomatensaus. Zeker weten dat je hier blij van gaat worden. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |