Mexicaans gevulde gepofte aardappel met avocadosaus

Recept: Mexicaans gevulde aardappel met avocadosaus


Vrijdagavond at ik bij mijn moeder echt zo’n ontzettend lekker gerecht, dat ik de volgende dag precies het zelfde gerecht maakte maar dan met een Mexicaanse twist. Een grote gepofte (zoete) aardappel met salsa en een super lekkere, frisse avocadosaus met limoen. Serveer met rijst en met tortilla chips en je hebt écht een heerlijk zomers gerecht! Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Nike Hermanides-Albers
  • Lisa Lagerweij
  • Esther Habekotté
  • Sofie Geronimo
  • Judith Bandell
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.