Kalfsvlees Parmigiana
Dit gerecht met kalfsvlees, mozzarella, Parmezaanse kaas, tomaten en Spaanse peper is echte topper. Het gerecht is behoorlijk machtig. Je kunt het dus prima serveren met enkel een flinke salade. Als je een groter eter bent of moet voeden kun je er bijvoorbeeld een aardappelgerecht, brood of pasta bij serveren. Het brood kun je ook heerlijk in de saus van het vlees, tomaten en de kaas dippen. Enjoy
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |