Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip
Met warme en zonnige lentedagen gaan wij altijd graag voor een snelle en lichte maaltijd. Ben jij ook liever snel klaar in de keuken om nog iets langer te genieten van het mooie weer? Dan is dit gerecht misschien ook wel iets voor jou. Deze geroosterde kikkererwtensalade met fetadip is een echt lentegerecht - lekker licht, snel en hartstikke gezond. De salade eet je lauwwarm omdat je de kikkererwten in de oven roostert en ze dan mengt met de koude groenten (komkommer, avocado, tomaat en paprika). Je kunt de salade natuurlijk ook koud eten. Lekker met een pitabroodje of naan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |