Geglaceerde wortelen met honing en tijm
Glaceren betekent niets meer dan het rustig laten garen van groente of vlees om ze mooi te laten glanzen, én om de smaak te verbeteren. Om dit te doen gebruik je een combinatie van vet en vloeistof. Zo kun je deze techniek heel makkelijk toepassen op worteltjes. Met de toevoeging van honing, tijm en een genkneusd teentje knoflook zet je in slechts 15 minuten een heerlijk bijgerecht op tafel. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |