Camembert uit de oven
Supersnel een mini kaasfondue maken van camembert, dat kan met dit recept. Het is super leuk om te serveren als borrelhapje, heel erg lekker en ook heel simpel om te maken. Je hebt er namelijk alleen camembert, knoflook, tijm en honing voor nodig. Eet het lekker met wat brood of gebruik het als dip voor groentes, zoals wortel, tomaatjes of komkommer. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |