Zelfgemaakte snelle bramenazijn
Zelf azijn maken moeilijk? Totaal niet. In no time maak je zelf super gemakkelijk deze heerlijke bramenazijn klaar. De twee uitersten zoet en zuur komen helemaal terug in deze zelfgemaakte bramenazijn. Eerst knalt het zuur in je mond en daarna komt het zoete om de hoek kijken. Het resultaat is heerlijk en heel goed te bewaren mits koel en donker weggezet. Dus ga nog even op zoek naar de laatste bramen van het seizoen en maak er een mooie azijn van waar je nog lange tijd van kan genieten. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |