Zelfgemaakte Kipschnitzel
Wist je dat je een schnitzel heel gemakkelijk zelf kunt maken? Lekker met een krokant jasje. Yum! Het is makkelijk dus. Kies voor een stuk kipfilet of kalfsfricandeau. Sla het vlees plat en paneer deze vervolgens door het achtereenvolgens door de bloem, door het ei en door broodkruim te halen. Even aan weerszijden goudbruin en krokant bakken et voilà, klaar is de kipschnitzel. Heerlijk met frieten en mayonaise. Maar je kan er ook geroosterde aardappeltjes bij serveren en een salade.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |