Zelfgemaakte hangop
Hangop, heerlijk! En het fijne is dat je dit super gemakkelijk zelf kunt maken. Het maken van hangop is namelijk niets meer dan een zeef met een theedoek waar je yoghurt in giet. Een paar uur wachten en klaar ben je. Vind je het nog wat aan de zurige kant? Voeg dan eventueel nog wat vanillesuiker toe. Hier wordt de smaak wat zachter en zoeter van. Serveer de hangop verder met vers fruit of wat muesli en smullen maar. Voorbereidingstijd: 5 min, Wachttijd: 8-12 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |