Zelf saté maken
De geur en de smaak van een goed stuk gegrild vlees is zo ontzettend lekker! En dan name een goed gegrilde saté. De ultieme tip om zelf een goede saté te bereiden?: gebruik de juiste rijgtecnhniek. Echt het maakt zo'n verschil! Een goede saté maak je door van het vlees dunne strookjes te snijden en deze al zigzaggend op een stokje rijgen. Zo gaart het veel beter en gelijkmatiger dan wanneer je dikke stukken gebruikt. Laat het vlees van tevoren minimaal een uur marineren in knoflook, gember, ketjap en olie. Zó lekker! Enjoy!
Voorbereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |