Zelf sambal maken
Voeg je graag een flinke lepel sambal aan je eten toe? Vanaf nu doe je dat gewoon met zelfgemaakte sambal. Echt, als je eenmaal deze sambal hebt geproefd, wil je niet anders meer. Het neemt niet heel veel tijd in beslag om het zelf te maken en er komt wat gevoel bij kijken, maar je kunt hem helemaal naar eigen smaak maken. Begin met een kleine hoeveelheid van alles, proef of hij naar smaak is en maak 'm zo nodig pittiger of juist wat zoeter.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Daily-ish blog van Maris Maria Renne, 30-something uit Haarlem. Een persoonlijk, grappig, kleurrijk en feestelijk blog met veelal eenvoudige en kidsproof recepten.
Meer informatieSlagroomsoesjes met chocolade... | |
Kerstboompjes van komkommer en... | |
Sneeuwpopjes van ei |