Yoghurtijsrepen met bramen
Tussendoortjes met yoghurtijs. Of toetjes. Op een warme zomerdag wil je niets liever. En je maakt gemakkelijk zelf deze heerlijke yoghurtijsrepen. De bodem maak je van koekkruimels en het yoghurtijs van Griekse yoghurt, bevroren bramen, en bevroren blauwe bessen in de blender. Na een paar minuten ontstaat er als vanzelf ijs. De laastste stap is het mengsel over de bodem verdelen en alles in de vriezer zetten. En dan vier uur geduld hebben, het ijs in repen snijden en onwijs genieten van de zelfgemaakte yoghurtijsrepen.
Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: minimaal 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |