Watermeloen carpaccio
Met het warme weer is een fris voorgerechtje wel op zijn plaats. Vegetarische carpaccio van plakken watermeloen met mozzarella en basilicum bijvoorbeeld. Simpel, snel en super lekker. Maak het voorgerechtje af met een heerlijk frisse dressing van olijfolie, limoensap en balsamico. Garneer met pijnboompitten, basilicum en de croutons en smullen maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |