Walnoten, gorgonzola en peer broodjes
Walnoten, peer en gorgonzola, het is echt een klassieke combinatie. En jullie zullen het vast wel eens op hebben in een salade. Nu ben ik niet zo van de gorgonzola, het ziet er niet echt smakelijk uit en het ruikt ook niet echt lekker, dus dan haak ik meestal al af.. Tot mijn moeder aan de slag ging met walnoten, gorgonzola en peer broodjes. Ik geef toe, ik werd nieuwsgierig. En wat ben ik blij dat ik het heb geproefd! Super lekker waren ze, echt! Het kost wat tijd, het deeg moet zo'n 3uur rijzen. Maar de broodjes zijn het zeker waard.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |