Volkoren soepstengels
Zelf soepstengels maken moeilijk? Integendeel. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken, maak de soepstengels dan van bladerdeeg en variër lekker met wat toppings. Ga bijvoorbeeld van maan of sesamzaad, of ga voor specerijen als pimenton, kerrie of een combinatie van geraspte cheddar en verse tijm. Heb je meer tijd? Ga dan voor zelfgemaakte volkoren soepstengels. Hiervoor maak je zelf het deeg klaar. Het kost even wat tijd, maar ze zijn zeker de moeite waard. Geniet ervan! Bereiding: 20 min | Wachttijd: 60 min|Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |