Vlaamse runderstoof
De Vlamingen zijn beroemd vanwege hun zalige stoofvlees met, uiteraard, Belgisch bier. Gebruik een lichtbruin bier voor de stoof, geen trappist, dit zal te bitter worden door het stoven. Serveer de stoofschotel, net zoals de Vlamingen doen, met Vlaamse frieten of gebakken aardappels. Uiteraard vergezeld door eenzelfde biertje als dat in de stoof zit.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |