Vietnamese springrolls

Foody Redactie


Springrolls, heerlijk! Het is eigenlijk een soort gezondere variant van de alom bekende vietnamese loempia. Deze Vietnamese springrolls gemaakt met rijstvellen zijn een ideaal voorgerechtje voor als je gaat voor fris en gezond. Deze rolls zijn o.a. gevuld met komkommer, paprika, wortels, munt, sla, kipfilet en Thaise basilicum. Een super gerechtje waar weinig mee kan mis gaan. Serveer de springrolls met pindasaus en het heerlijke genieten kan beginnen. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Patricia Hay
  • Esmée Kramer
  • Laure de Graaf
  • Jantine Budding
  • Gerda Vreugdenhil
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.