Vegetarische lasagna

Foody Redactie


In deze vegetarische lasagna met kastanjechampignons, geroosterde paprika en tomaat ga je het vlees zeker niet missen. Door de nootjes die erin zitten krijgt de lasagne een lekkere knapperige bite. Voor het lekkerste resultaat is het fijn om de aubergine van tevoren even te bakken. Serveer de lasagne met een een groene salade en eventueel stokbrood en genieten maar. 

Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Vincent Kleintjens
  • Andrea van Dijk
  • Danielle Levering
  • Iriskikkert
  • Arnella Miedema
  • Marit van Boldrik
  • Fabienne Kasbergen
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.