Vegan Cashew Fudge
Deze vegan cashew fudge is niet gemaakt van karamel of gecondenseerde melk, maar van dadels en cashewnoten. Niet alleen lekker, maar ook nog eens ontzettend gemakkelijk om te maken. Een kwestie van goed mengen in je keukenmachine en klaar ben je. Deze fudge wordt niet zo stevig als 'normale' fudge, je moet deze variant in de vriezer laten opstijven.
Bereidingstijd: 15 min | Opstijven: minimaal 4 uur
TIP: Laat de dadels en de cashewnoten eerst minimaal vier uur weken. Dit kun je prima de avond van tevoren al klaarzetten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |