Trapani Rigatoni
Dit is een heerlijke en simpele pasta met knoflook, basilicum, ansjovis en cherrytomaatjes. Door het toevoegen van een rood pepertje geef je dit gerecht een lekker pittig tintje. Binnen 30 minuten staat deze heerlijke pasta op tafel. Kortom een lekker en redelijk hoofdgerecht. Fijn toch?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |