Stoofpeertjes
Stoofpeertjes: wie kent ze niet? Zo lekker veelzijdig dat je er echt alle kanten mee op kan. Eet ze warm of koud als bijgerecht, als snack of zoals in dit recept als dessert. Ik vind de combinatie van stoofpeertjes met een bolletje kaneelijs bijvoorbeeld een ultieme topper en gelukkig is het helemaal niet lastig om te maken. Alles wat je nodig hebt is een beetje geduld!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |